8 Nisan 2012 Pazar

Bebekler ve Kediler!

Hamile kaldığımı çevremdekilere söylemeye başladığımdan beri hepsinin ilk lafı 'KEDİ?' oldu! Benimde hep ve tek cevabım 'EEEE!!' oldu.
Ne yapacağımı sorup çevrelerinden kötü örnek verip hep beni kediden soğutmaya çalıştılar. Ama kimse şunu anlamadı o benim için asla 'BİR KEDİ' olması ismi karakteri ve kimliği olan bir ev arkaddaşıydı bizim için.
9 ay boyunca beraber yattık beni hiç yalnız bırakmadı aksine daha da birbirimize bağlandık!
Ama Efe'yle eve geldiğim ilk günden beri Altan'ın (kedimizin adı ) en büyük ve tek sorunu bizim yatak odamızın kapısının gece kapanmasıydı. 2004 ten beri bizimle yatmaya alışmış kedimiz bir anda kapalı kapıların arkasında kalınca biraz sıkıntı olmuştu bizim için. Gece devamlı bağırmaya kapının önünden ayrılmamaya başladı. Bu huyundan vazgeçmesi neredeyse 5 ay gibi uzun bir süre aldı maalesef!
Efe etrafındaki cizimleri görmeye başladığından beri hep gözü Altandaydı, şimdi Altan'ı gördüğünde çığlıklar atıp ona dokunabilmek için kendini yerlere fırlatmaya başladı.
Efenin bu mutlu halini görünce kedi ve bebek konusunda bana söylenen bütün kötü şeyleri hatırlayıp onları dinleme zahmetinde bulunduğum için kendime kızıyorum.
Eğer evinizde kediniz varsa ve hamileyseniz duyabileceğiniz cümleler şöyledir:
  • Uykusunda bebeğin kafasına oturup boğabilir (en korkutucusu)
  • Tırmalar
  • Tüylerini yutarsa kist olur!
  • Kıskanır bebeğe zarar vermeye çalışır
  • Mikrop kapar
  • Bebeği hasta eder vsvsvs... 
Asla bunlara ve daha nicelerine kulak asmayın ikisi bi süre sonra çok iyi arkadaş olup oyun oynayacaklardır emin olun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder